Αντικατάσταση DOA

Για ορισμένα προϊόντα προβλέπεται η δυνατότητα εμπορικής αντικατάστασης λόγω DOA (αφορά Αντικατάσταση προϊόντος με Τεχνικό Πρόβλημα κατά την παράδοση Dead-On-Arrival).

Εφόσον προβλέπεται αντικατάσταση και όχι επισκευή, τότε το προϊόν αποστέλλεται στο εγκεκριμένο από τον κατασκευαστή σημείο επιστροφής για έλεγχο και έγκριση αντικατάστασης και πάντοτε σύμφωνα με την πολιτική DOA που ισχύει από τον κατασκευαστή.

 

Άμεση αντικατάσταση

Στη περίπτωση της άμεσης αντικατάστασης σημαίνει ότι το προϊόν που λάβατε είναι ελαττωματικό από τη στιγμή που βγήκε από τη συσκευασία του και μπορείτε να μας το επιστρέψετε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες χωρίς κανένα κόστος αποστολής και εμείς άμεσα θα σας στείλουμε καινούργιο.
Eίναι υποχρεωτικό να επιστραφεί πίσω ολόκληρη η συσκευασία μαζί με τα παρελκόμενα της και η απόδειξη που λάβατε.

Οι εγγυήσεις γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα από το κατασκευαστή και όχι μετά από δική σας κακή χρήση.

Το κόστος όλης της μεταφοράς από εσάς προς το κατάστημα και από το κατάστημα προς εσάς είναι δωρεάν με χρέωση δική μας , μόνο με την ACS Courier, την Courier Center και την Elta Courier.

Προϋποθέσεις:
• Το κατάστημα μας δε φέρνει καμία ευθύνη για το πως θα παραδώσετε το προϊόν στη Courier.
• Το κατάστημα μας δεν δέχεται με χρέωση δική μας με καμία άλλη μεταφορική ή Courier εκτός από ACS, Courier Center ή Elta Courier.

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει τρόπος άμεσης αντικαταστάτης του προϊόντος τότε γίνεται από το κατάστημα μας επιστροφή χρημάτων.

 

Επιστροφή Χρημάτων:

Στην περίπτωση που προβούμε σε εξόφληση προς εσάς του αρχικού τιμήματος, διευκρινίζεται ότι:

  • Το ποσό που θα σας πιστωθεί είναι ίσο με την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων (δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα που τυχόν έχετε πληρώσει). Το τελικό ποσό της επιστροφής θα σας κατατεθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων που επιστρέφεται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε αποστείλει μέσω email ή απευθείας στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά σας ή στον λογαριασμό σας στην PayPal, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής της αρχικής σας παραγγελίας. Ενδέχεται να υπάρξουν κρατήσεις από την τράπεζα σας, και ενδεχόμενη καθυστέρηση. Η εταιρεία μας δεν υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα που χρεώνει (κατά τη συνήθη πρακτική των τραπεζών) ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που συνεργάζεται ο πελάτης κατά την λήψη των ποσών που επιστρέφονται.
  •  Στην περίπτωση που η εξόφληση του τιμήματος έχει γίνει με Τραπεζικό έμβασμα ή αντικαταβολή, προκειμένου να σας επιστραφεί το εν λόγω ποσό, θα υποδεικνύετε από πλευράς σας (μέσω της φόρμας επιστροφών ή με αποστολή στο info@clickdom.gr ) τον Τραπεζικό λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου στον οποίο θα γίνεται με κατάθεση η επιστροφή του τιμήματος του προϊόντος.

*Ο χρόνος διάρκειας επιστροφών DOA διαρκεί από 3 έως και 7 εργάσιμες ημέρες εφόσον υπάρχει άμεσα διαθέσιμο προϊόν.

**Οι χρόνοι αυτοί δεν αφορούν αν εμπλακεί ο προμηθευτής ή κατασκευαστής του προϊόντος που στείλατε πίσω.