Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το www.clickdom.gr έχει ενσωματώσει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογής τους στην σελίδα checkout (Ταμείο) αμέσως πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Η ενεργοποίηση του εκάστοτε τρόπου πληρωμής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, η διεύθυνση παράδοσης, η αξία της παραγγελίας κα.

 

Πληρωμή με αντικαταβολή

Πληρώστε όταν έρθει η παραγγελία σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται από τη Courier και η χρέωση είναι 3,00€. 

*Η υπηρεσία της αντικαταβολής υποστηρίζεται αποκλειστικά από την ACS Courier.

Πληρωμή με κάρτα

Πληρώστε με τη χρεωστική ή τη πιστωτική σας κάρτα ηλεκτρονικά με ασφάλεια μέσα από την πύλη πληρωμής της Εθνικής Τράπεζας. Γίνονται δεκτές Mastercard, Visa cards κτλ.

Πληρωμή με Paypal

Η PayPal δίνει τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε άτομο ή επιχείρηση με διεύθυνση email να στέλνει και να λαμβάνει πληρωμές μέσω Internet με ασφάλεια, άνεση και χωρίς κόστος.

Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης του συνολικού ποσού σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Eurobank:

ΙΒΑΝ: GR4702603830000190200558242

Εθνική τράπεζα:

ΙΒΑΝ: GR8201101530000015300770896

* Για να ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας, πρέπει πρώτα να έχουμε λάβει το αποδεικτικό της συναλλαγής σας. Συμπληρώστε τον κωδικό παραγγελίας στην αιτιολογία και στείλτε μας το αποδεικτικό στο info@clickdom.gr ή συμπληρώστε την φόρμα Τραπεζικής Κατάθεσης εδώ.

Σε περίπτωση μη αποστολής του αποδεικτικού στο email μας εντός 3 ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα.


** Στην περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα πέρα των ανωτέρω, η εταιρεία μας δεν υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα που χρεώνει (κατά τη συνήθη πρακτική των τραπεζών) ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που συνεργάζεται ο πελάτης κατά την αποστολή των ποσών. Τυχόν έξοδα τραπεζών επιβαρύνουν αποκλειστικά τον εντολέα. Ενδέχεται να υπάρξουν κρατήσεις και καθυστερήσεις.

Σας ευχαριστούμε!