Τρόποι αποστολής

Αποστολή στον χώρο σας

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ACS courier, Courier Center ή EΛΤΑ courier, σε όλη την Ελλάδα.

ACS courier:

Για δέματα έως και 2 κιλά το κόστος είναι 4.5€.

 

EΛΤΑ courier:

Για δέματα έως και 2 κιλά το κόστος είναι 4.5€.

 

Box Now (Παράδοση σε 24ωρο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής):

  • Το δέμα σου θα παραδοθεί στη BoxNow θυρίδα σε 24 ώρες.
  • Το δέμα σου θα σε περιμένει στη BoxNow θυρίδα για 48 ώρες.
  • Μπορείς να κάνεις παράταση για ακόμα 24 ώρες εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας https://track.boxnow.gr/ ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο 211-1005301.

Tο κόστος της αποστολής είναι 2€.

 

Skroutz Lockers (Παράδοση σε 24ωρο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής):

  • Το δέμα σου θα παραδοθεί σε Skroutz Point.
  • Το δέμα σου θα σε περιμένει στo Skroutz Point για 48 ώρες.

**Θα πρέπει να έχεις κατεβάσει την εφαρμογή Unlock Point SLM.

Tο κόστος της αποστολής είναι 2€.

 

****Για παραγγελίες των 55€ και άνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν. ( Δεν αφορά τα βαριά δέματα που φεύγουν με μεταφορική).

 

Χρόνος Παράδοσης

Η παραλαβή της παραγγελίας σας εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του προϊόντος που έχετε παραγγείλει. Δείτε παρακάτω τι σημαίνουν οι διαθεσιμότητες των προϊόντων:

Παράδοση 1 – 3 εργάσιμες ημέρες: Το προϊόν υπάρχει σε απόθεμα στις αποθήκες μας είτε στις κεντρικές αποθήκες των προμηθευτών μας. Υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας και παράδοση εντός 1 – 3 εργάσιμων ημερών.

Παράδοση 4 – 10 εργάσιμες ημέρες: Το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα στις αποθήκες μας παρά μόνο στις κεντρικές αποθήκες των προμηθευτών μας. Υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας από τον αντίστοιχο προμηθευτή και παράδοση εντός 4 – 10 εργάσιμων ημερών.

Κατόπιν παραγγελίας: Το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα στις αποθήκες μας παρά μόνο στις κεντρικές αποθήκες των προμηθευτών μας. Υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας από τον αντίστοιχο προμηθευτή ωστόσο η  παράδοση μπορεί να φτάσει τις 30 ή περισσότερες ημέρες.

Εξαντλημένο: Το προϊόν έχει εξαντληθεί, αλλά ενδέχεται να επανακυκλοφορήσει από τον προμηθευτή είτε το προϊόν έχει εξαντληθεί και δεν κυκλοφορεί πλέον ούτε από τον προμηθευτή.

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός  και ενδέχεται να υπάρχει διαφοροποίηση καθώς εμπλέκονται και τρίτοι παράγοντες ( courier, καιρικά και φυσικά φαινόμενα, μεγάλος όγκος παραγγελιών , καθυστέρηση παραλαβής από προμηθευτή)

**Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας προϊόντος ή οποιουδήποτε προβλήματος, θα ενημερωθείτε άμεσα.

***Παραδόσεις – Αποστολές δεν πραγματοποιούνται τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε από την έδρα μας Λυκούργου 20, Άγιος Δημήτριος, 17341.

Ωράριο καταστήματος Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00.

Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημά μας, θα σας στείλουμε σχετικό email στο email που έχετε καταχωρήσει με την παραγγελία σας, και θα σας ενημερώσουμε για το πότε μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε.

Προσοχή! Το γεγονός ότι ένα προϊόν φαίνεται διαθέσιμο στο site μας δεν σημαίνει ότι βρίσκεται στο κατάστημά μας και ότι είναι ετοιμοπαράδοτο. Μπορεί απλά να βρίσκεται στις αποθήκες μας. Για να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρία, θα πρέπει να περιμένετε πρώτα να σας ενημερώσουμε με email.

**Η έδρα μας είναι ΜΟΝΟ σημείο παραλαβής. Δεν δύναται να γίνει πληρωμή στο κατάστημα.